Welkom op de website van Schildersbedrijf R. Massaar. Graag maak ik van deze gelegenheid gebruik om mijn bedrijf aan u voor te stellen.

Door mijn jarenlange ervaring en opleidingen ben ik in staat om alle schilderwerkzaamheden uit te voeren. Ook de daaraan gerelateerde werkzaamheden zoals het repareren van houtrot behoort tot mijn werkzaamheden. Vanuit mijn ervaring kan ik u uitstekend adviseren op het gebied van schilderwerk van nieuwbouw, bestaande bouw en onderhoud.

Tevens kan ik u ook voorzien van een kleuradvies wanneer u uw woning een compleet nieuwe look wilt geven. Zoals u leest kunt u voor verschillende werkzaamheden bij mij terecht.

Mijn doel is om van uw wensen werkelijkheid te maken. Hiervoor is samenwerking tussen de opdrachtgever en opdrachtnemer essentieel. Ik hoop dan ook op een prettige samenwerking vanuit vertrouwen. Schildersbedrijf R. Massaar zoekt continu naar vernieuwing op het gebied van nieuwe producten en efficiƫntere processen zodat ik u goede kwaliteit kan blijven garanderen.

Voor gratis advies of een offerte kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen via telefoon of mail.