RM helpt u verder

Onze diensten

Schilderen Binnenshuis

schilderen van al het binnenwerk zoals kozijnen, deuren, radiotor ombouwen, plafonds en wanden. Uiteraard in alle kleuren en diverse soorten afweerkingen en wellicht nog belangrijker de verschillende soorten voorbehandelingen.

Lees meer »

Schilderen Buitenhuis

schilderen van al het buitenwerk zoals kozijnen, deuren, daklijsten en schuttingen. Uiteraard met de juiste voorbehandelingen, verfsystemen en afwerking in alle gewenste kleuren.

Lees meer »

Kleuradvies

Bent u van plan alles te laten schilderen maar twijfelt u over de kleuren? wij brengen graag een kleuradvies uit of het nu om moderne, hippe of traditioneel oud Hollandse kleuren.

Lees meer »

Vliesbehang

Naast verven kunnen wij ook behangen. Zou doen wij regelmatig het zogenaamde vliesbehang aanbrengen zodat deze later geverfd kan worden. Uiteraard brengen wij ook gewoon behang aan.

Lees meer »

Houtrot reparatie.

Al het houten kozijnen slecht zijn onderhouden onstaat er vaak houtrot. Vaak is dit goed te herstellen en hoeft er geen nieuw kozijn gekocht en geplaatst te worden. Zo kunnen uw kozijnen weer jaren mee!

Lees meer »

Bevalt het wat u ziet?

Schilderen Binnenshuis, Schilderen Buitenhuis, Kleuradvies, Vliesbehang en Houtrot reparatie., aarzel dan niet een neem direct contact met ons op!

Direct offerte aanvragen   +31 654664928