Houtrot reparatie.

Houtrot komt helaas heel veel voor in Nederland

Houtrot komt helaas heel veel voor in Nederland. Waardoor wij als schildersbedrijf hier vaak mee worden geconfronteerd.

Geen probleem, we gebruiken speciale materialen en kunnen daar ongelooflijk veel mee herstellen. Houtrot door ons te laten repareren kost natuurlijk veel minder dan complete kozijnen te laten vervangen. Overlast van onze werkzaamheden is er ook haast niet.

Houtrot herkennen en houtrot behandelen.


Houtrot is vaak niet direct zichtbaar, vooral als er een laag verf op het hout zit. Maar onder die laag kan het hout langzaam maar zeker worden aangetast. De makkelijkste manier om te controleren op houtrot is door op het hout te drukken. Als het hout meegeeft, dus wanneer het sponsachtig en flexibel aanvoelt,
is de kans groot dat het hout is aangetast.

Daarvoor hoeft het nog niet eens schilferig te zijn. Is het hout gezakt voor de druktest, dan doe je er goed aan om het te repareren. Bij gebeitst hout kun je houtrot ook herkennen aan donkere plekken. Weet je niet zeker of je houtrot hebt, of wil je bepalen hoe diep het houtrot is doorgedrongen? Dit kun je doen door met een schroevendraaier of priem zachtjes in het hout drukken, voel je weerstand dan is er niets aan de hand. Ga je met de schroevendraaier of priem in het hout dan heb je zeker houtrot en wordt het tijd om actie te ondernemen.
 

 

 

Projecten die horen bij Houtrot reparatie.

Bevalt het wat u ziet?

Schilderen Binnenshuis, Schilderen Buitenhuis, Kleuradvies, Vliesbehang en Houtrot reparatie., aarzel dan niet een neem direct contact met ons op!

Direct offerte aanvragen   +31 654664928

###GEKOPPELDEDIENSTEN###

als u kies voor Schildersbedrijf R. Massaar

  • Ruim 24 jaar kennis en ervaring
  • Naast schilderen ook behangen, stucen, latex spuiten en houtrot reparatie
  • In bezit van VCA dus veilig werken op grote hoogte
  • Flexibel met werktijden
  • Scherpe tariefstelling
  • Gratis kleuradvies
  • Afspraak is afspraak en altijd 1 op 1 contact