Schilderen Buitenhuis

Het uiterlijk van uw pand wordt vaak bepaald door hoe het in de verf staat

Het schilderwerk dat buiten aanwezig is, kan een hele belangrijke rol spelen bij de uitstraling van uw woning. Een huis dat netjes in de verf staat, ziet er verzorgd uit. Wij helpen u graag om deze uitstraling te realiseren. Maar verf zorgt er niet alleen voor dat de buitenkant van uw woning er netjes uitziet. Het beschermt bovendien u houtwerk op uw gevel. Het schilderwerk beschermt uw woning buiten bijvoorbeeld tegen regen, maar ook zon. Het aanbrengen van de verf is een klus die we bij Schildersbedrijf R. Massaar graag voor onze rekening nemen. Met onze kennis en jarenlange ervaring weten we precies welke verf geschikt is in welke situaties.

Meer nodig dan verf

Buiten uw schilderwerk behouden is niet alleen een kwestie van verven. Deze verf moet vervolgens ook goed onderhouden worden om een optimaal resultaat te behouden. Ook dit nemen onze buitenschilders graag voor hun rekening. Wij kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden. Bij het schilderen van uw woning houden we ons niet alleen bezig met de verf. We kijken naar het totaalplaatje. Daarom bekijken we ook het timmerwerk op uw gevel om te zien in welke staat de gevel is. Indien nodig, overleggen we met u over de eventuele mogelijkheden om de gevel te verbeteren. We doen er alles aan om te zorgen dat u op lange termijn kosten kunt besparen op het onderhoud van uw woning.

Projecten die horen bij Schilderen Buitenhuis

Buitenschilderwerk Pijnacker

Buitenschilderwerk Pijnacker

Lees meer »

Garagedeuren

Hooglans lakken Garage- en tuindeur

Lees meer »

Bevalt het wat u ziet?

Schilderen Binnenshuis, Schilderen Buitenhuis, Kleuradvies, Vliesbehang en Houtrot reparatie., aarzel dan niet een neem direct contact met ons op!

Direct offerte aanvragen   +31 654664928

###GEKOPPELDEDIENSTEN###

als u kies voor Schildersbedrijf R. Massaar

  • Ruim 24 jaar kennis en ervaring
  • Naast schilderen ook behangen, stucen, latex spuiten en houtrot reparatie
  • In bezit van VCA dus veilig werken op grote hoogte
  • Flexibel met werktijden
  • Scherpe tariefstelling
  • Gratis kleuradvies
  • Afspraak is afspraak en altijd 1 op 1 contact