Verfraaiing: Uw huis behoudt z'n waarde.
Natuurlijk laat u allereerst onderhoud aan uw huis uitvoeren omdat u uw huis graag in goede conditie wilt houden. Want dan behoudt het zijn (meer)waarde.

Bescherming: Het is het belangrijk om achterstallig onderhoud aan het schilderwerk te voorkomen omdat dit veel problemen kan veroorzaken. Als schilder controleer ik of de verflaag nog voldoende bescherming biedt en of de kit en stopverfranden nog deugdelijk zijn. Een goede verflaag zorgt ervoor dat weersinvloeden geen kans krijgen.

Hygiëne: Veel voorkomend probleem zijn schimmels door vocht. Schimmels en bacteriën kunnen ongezond zijn voor de mens. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld allergieën kunnen ontstaan. Het voordeel van glad en strak schilderwerk is dat het makkelijker schoon te houden is.

6% BTW op schilderwerk bij woningen ouder dan twee jaar!

Het lage BTW-tarief van 6 % geldt voor woningen ouder dan 2 jaar. Voor schilderwerk van woningen ouder dan 2 jaar wordt slechts 6 % BTW in rekening gebracht. Gerekend vanaf het moment dat de woning na oplevering daadwerkelijk bewoond is.

Garantie buitenschilderwerken:
1. De ondernemer garandeert dat het uitgevoerde buitenschilderwerk:

2. De garantie word gegeven op het uitgevoerde buitenschilderwerk voor een periode van twee jaar bij: 3. Afhankelijk van het verfsysteem en het aantal aangebrachte lagen is de garantietermijn drie jaar bij: Garantie binnenschilderwerken:
1. De ondernemer garandeert dat het uitgevoerde binnenschilderwerk:
2. De garantie wordt gegeven voor een periode van drie jaar.